“Este o zi foarte importanta pentru mine. Este importanta din doua puncte de vedere: in primul rând, ceea ce ma onoreaza este faptul ca am fost propus de ALDE din cei patru consilieri generali pe care ii are pentru a ocupa functia de viceprimar. (...)Al doilea motiv pentru care sunt onorat este ca majoritatea consilierilor alesi in functie au decis sa ma nominalizeze si sa ma voteze impreuna cu colegul meu pentru cele doua posturi publice de viceprimar.

Pe aceasta cale tin sa le multumesc. Nu stiu cine sunt, dar tin sa le multumesc. In acelasi timp, cei care nu m-au votat tin sa ii asigur ca voi depune, chiar si asa, toate eforturile pentru a lucra impreuna, pentru a construi impreuna si pentru a veni cu cele mai bune solutii si a le implementa cât mai repede”, a spus Tudor Ionescu, potrivit News.ro.

Intrebat de ce domenii se va ocupa in calitatea sa de viceprimar al Capitalei, el a explicat ca inca e prea devreme ca sa stie acest lucru, dar a subliniat ca are o pregatire temeinica.

„Este prematur sa discutam acum despre ce voi face in mod exact. Ma intrebati care este pregatirea mea? Eu am trei facultati pe care le-am terminat. Doua dintre ele, una pe comert international, alta pe stiinte politice, ambele in Bruxelles.

Doua mastere, ambele in Bruxelles, unul pe politica comparata si unul pe studii europene. De aceea, ca sa raspund un pic la intrebarea dumneavoastra, optiunile mele se dirijeaza mai mult in zona Uniunii Europene si a relatiilor internationale. Nu trebuie sa va spun ca UE trece printr-un moment foarte, foarte dificil in acest moment, un mare semn de intrebare legat de motivul existentei sale dupa referendumul din Marea Britanie si din acest motiv si eu, si colegii mei, dar mai ales eu, imi voi dedica eforturile pentru a cladi nu numai Capitala, una din cele 28 – inca – de state
memebre ale UE, dar si pentru a cladi UE un pic si in Bucuresti”,
a spus Ionescu.

Intrebat cu ce solutii va veni pentru problemele RADET sau cele ale RATB, vicreprimarul a recunoscut ca nu are soutii concrete.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

„Sunt problemele stringente pe care le-am discutat si nu stiu daca ati asistat la sedinta, tocmai in vederea rezolvarii problemelor RADET si RATB am inceput sa luam masuri pe care le-a expus doamna primar. Un proiect personal pentru RADET nu am, dar proiectele pe care le-am discutat, ati vazut foarte clar cum am votat”, a spus Ionescu.

El a mai subliniat ca nu vine din zona mondena, asa cum presa transmite, si ca nu vrea sa discute despre viata sa personala.

„Nu vin deloc din zona mondena, imi pare rau sa va dezamagesc aici. Nu am discutat niciodata si aici poate ca o sa lamurim si acest aspect, la mine lucrurile au fost simple de la inceput: viata mea personala nu o discut si aici se inchide orice. Imi pare rau sa va dezamagesc. Inca o data, munca mea este cea pe care o vedeti. Aici, si nu numai aici, o veti vedea si pe teren.

Ceea ce voi munci eu, veti vedea in interesul cetatenilor, 24 din 24. Fiecare este liber sa ma perceapa cum isi doreste. De 5 ani de zile sunt antreprenor din zona dealerilor, nu as vrea sa intru in mai multe detalii pentru ca nu vreau sa fac reclama. Insa acest lucru mi-a permis sa iau legatura cu foarte multe persoane”, a mai spus viceprimarul.

Citeste si: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil- kfetele.ro

Citeste si: Experiența dureroasă trăită de Ionuț Varodi: "Am fost supus la abuz și multe altele". Bucătărașul Lulu face terapie după plecarea din Gașca Zurli- radioimpuls.ro

Citeste si:- antena3.ro

Tudor Ionescu este, conform listei de candidati pentru CGMB depuse de ALDE, de profesie economist, in prezent ocupatia sa fiind aceea de manager. El a fost membru PNL si a facut un stagiu la Parlamentul European, la cabinetul lui Cristian Busoi.

In 2011, Tudor Ionescu, cunoscut in lumea mondena sub numele de Tudy, a ajuns pe prima pagina a ziarelor dupa aparitia unei inregistrari video compromitatoare. In 2015 el a reaparut in spatiul public, la emisiunea Ham Talent, unde a participat alaturi de câinele sau, Skip.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si