Close sidebar
Close sidebar

Tudy, viceprimarul demisioar, devenit celebru dupa scandalurile mondene in care a fost implicat, nu se prea pricepe la afaceri! Anul trecut, Tudy Ionescu a avut un venit de doar 1.062 de lei

Tudor Tim Ionescu, cunoscut drept Tudy, a fost votat de consilierii locali in functia de viceprimar general al Capitalei si, ulterior, a demisionat. Numirea sa este controversata prin prisma faptului ca tanarul a devenit celebru, in urma cu cativa ani, atunci poze cu el dezbracat au aparut in toata presa, insotite de un filmulet interzis minorilor.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa ce a fost numit viceprimar, Tudy a dat primele declaratii, in care nu a vrut sa vorbeasca despre respectivele poze si nici despre relatia lui cu fosta sotie a lui Pepe, insa a spus ca are trei facultati si doua mastere si o afacere de care se ocupa. Una peste alta, barbatul a demisionat azi din functia publica, insa iata cat de pricepu5t este el in afaceri.

“De cinci ani sunt antreprenor din zona dealerilor, nu as vrea sa intru in mai multe detalii pentru ca nu vreau sa fac reclama. Insa acest lucru mi-a permis sa iau legatura cu foarte multe persoane”, a spus fostul viceprimar, care a precizat ca are o afacere cu vinuri in zona Obor.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Tudor Ionescu este, conform datelor completate in declaratia sa de interese, asociat si administrator la trei firme: Wine Village SRL, AS-PO Constructii de Masini SRL si Atma- Nana SRL avand ca obiect de activitate comertul cu amanuntul al bauturilor in magazine specializate, sisteme de pompe industriale si, respectiv, producerea industriala de paine si produse de patiserie.

Afacerile lui Tudy se pare ca nu au mers prea bine in ultimii ani. In 2013, presa din Giurgiu scria despre deschiderea unui magazin care i-ar apartine lui Tudy in Piata Centrala din Giurgiu. In mai 2015, tot presa locala semnala ca Tudy nu se prea descurca in afaceri. “In primii doi ani de activitate intreprinzatorul a avut un profit total de doar 28.000

de lei, adica numai 1.166 de lei /luna. Al treilea an a fost insa si mai slab, magazinul inregistrand o pierdere de 190.000 de lei. Tudy mai are insa o afacere, in domeniul panificatiei si al produselor de patiserie, dar si aici in ultimii 3 ani, a avut o pierdere de 120.000 de lei”, scria anul trecut,  publicatia Jurnal Giurgiuvean.

De altfel, conform datelor de la Fisc, anul trecut, firma de panificatie nu a avut activitate, figurand in bilantul depus doar cu…datorii.

In ceea ce priveste firma de vinuri, aceasta a mers mai bine anul trecut, fata de anii anteriori, ea a inregistrat un profit de aproape 370.733 de lei. Aceasta este si singura societate de unde,  conform declaratiei de avere, Tudor Ionescu a obtinut si venituri. Din declaratia lui Tudy, el are calitatea de manager general la Wine Willage SRL, de unde sustine ca incaseaza un venit de 1062 de lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI