Close sidebar
Close sidebar

Tulburatoarea poveste de dragoste dintre Marina Scupra si al doilea ei sot! S-au cunoscut in 1990, cand ea era maritata cu un compozitor, si s-au reintalnit pe internet in 2004! De dragul lui, Marina s-a mutat la Constanta!

Marina Scupra s-a recasatorit cu fostul voleibalist Claudiu Pitigoi.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Marina Scupra, cantareata care a murit la doar 49 de ani, din cauza unui cancer la san, a fost maritata cu compozitorul Dan Dimitriu, caruia i-a darut doi copii, pe Antonia si Dragos. 

. Ulterior, cei doi au divortat, iar Marina si-a refacut viata alaturi de Claudiu Pitigoi, fost voleibalist la  Steaua si antrenor la clubul din Constanta.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

 

 

 

„Se cunosc din anii 1990, dar vietile lor aveau atunci drumuri diferite. S-au redescoperit in 2004, prin intermediul internetului. Au considerat ca merita sa se intalneasca mai des, iar apoi au decis sa ramana impreuna.

Trecerea timpului a dovedit ca sportul si muzica pot face casa buna. De mai bine de un an, cei doi s-au mutat definitiv la Constanta”, scria Jurnalul national despre relatia celor doi. Ajunsa la Constanta, Marina Scupra a devenit profesoara de canto la Scoala Populara de Arta din Constanta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI