Close sidebar
Close sidebar

TULBURĂTOR! Un bebeluș de un an a fost GĂSIT ARS în locuința sa din Vaslui! Pompierii care au venit să stingă focul l-au descoperit!

Un bebeluș de numai un an de zile se luptă să supraviețuiască după ce a suferit arsuri grave pe tot corpul.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Micuțul a fost găsit de pompieri într-o locuință din Vaslui. Oamenii veniseră la intervenție și au fost șocați să îl găsească pe micuț singur în casă.

Citeste si: Imagini șoc! O femeie își ține iubitul în brațe, după ce l-a înjunghiat: "Iartă-mă! Te rog să nu mori"

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Micuțul are arsuri pe 80% din suprafața corpului. Incidentul s-a petrecut în localitatea Dănești din județul Vaslui. Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, Florin Burghelea, citat de presa locală, la faţa locului s-au deplasat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

In urma incendiului, copilul a suferit arsuri pe 80% din suprafaţa corpului, acesta urmând a fi transportat la Bucureşti, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Citeste si: Bătăuşul medicului din Galaţi îşi vinde maşina Lamborghini fabricată în serie limitată! Cristi „Spaidăr” a luat-o de nouă şi a achitat 300.000 de euro fără taxe!

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean au demarat cercetări în acest caz, pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI