Close sidebar
Close sidebar

Tulcea: Doi elevi amendați de jandarmi pentru că au pulverizat cu spray lacrimogen în școală

Un incident a avut loc joi, 9 decembrie, la o şcoală din municipiul Tulcea. O echipă de jandarmi a fost solicitată de către reprezentanţii şcolii să intervină, ca urmare a folosirii unui spray iritant lacrimogen de către doi elevi.

Alexandra Bercea,

Tulcea: Doi elevi amendați de jandarmi pentru că au pulverizat cu spray lacrimogen în școală

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pe data de 9 decembrie, în jurul orei 11.00, o echipă de jandarmi a fost solicitată de reprezentanții școlii din Tulcea. Doi elevi au pulverizat cu spray lacrimogen.

Citeste si: Testele de salivă oferite de stat, vândute de către elevi pe internet

Elevii au fost identificați cu ajutorul camerelor de supraveghere

Elevii, de 16, respectiv 17 ani, au fost identificaţi cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere instalate în şcoală: „Întrebaţi de cele întâmplate, initial, aceştia au negat cele comise, însă, imaginile de pe camerele video i-au determinat să recunoască fapta.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Din imaginile surprinse, a reieşit faptul că cei doi elevi au pulverizat spray iritant lacrimogen la intrarea în una dintre clase, mai precis asupra uşii,  însă nu au produs vătămări ale integrităţii corporale sau sănătăţii altor elevi”

Citeste si: O profesoară antivaccinistă din Italia s-a lăudat elevilor că iese în cluburi pentru a se infecta cu COVID-19

Aceștia au primit o amendă în valoare de  2.000 de lei

Elevii au recunoscut faptul că au pulverizat spray iritant lacrimogen doar după ce le-au fost prezentate imaginile surprinse de camerele video instalate în şcoală.

Au fost amendaţi cu câte 2.000 de lei pentru aruncarea cu substanţe iritant lacrimogene, fără producerea de vătămări ale integrităţii corporale sau sănătăţii.  

Citeste si: Sfârșit tragic pentru o studentă în anul II la medicină. Tânăra în vârstă de 19 ani a fost găsită moartă în pădure

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI