Din primele informații, șoferul nu ar fi oprit mașina la timp. Femeia de 66 de ani se afla împreună cu nepotul de 11 ani.

O femeie și un copil de 11 ani au fost loviți pe o trecere de pietoni

Nefericitul incident a avut loc duminică seara pe strada Gavrilov Corneliu din municipiul Tulcea. 

Citește și: VIDEO| Accident cumplit în București. Un tânăr de 18 ani s-a răsturnat cu mașina, pasagera din autoturism a murit

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Din primele verificări efectuate la fața locului de către polițiști, a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 19 ani, din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gavrilov Corneliu din municipiul Tulcea, a surprins și accidentat o femeie în vârstă de 66 de ani și un minor în vârstă de 11 ani ambii din municipiul Tulcea, ce se aflau angajați în traversare regulamentară pe trecere pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător”, arată Poliția Tulcea, potrivit Mediafax. 

Care este starea de sănătate a celor doi

În urma impactului, copilul de 11 ani a fost rănit, dar starea lui este stabilă.

Citește și: Două fetițe au fost spulberate de o șoferiță pe un drum din Maramureș. Copilele mergeau la colindat

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și se fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si