Close sidebar
Close sidebar

Tulcea: Un barbat in vȃrsta de 70 de ani a murit dupa ce s-a rasturnat cu tractorul intr-o apa adanca de trei metri

Un barbat de 70 de ani, din Tulcea, a murit vineri seara dupa ce s-a rasturnat cu tractorul intr-o apa adȃnca de aproximativ trei metri, fiul sau, in vȃrsta de 50 de ani, reusind sa se salveze. Pentru scoaterea victimei a fost nevoie de interventia pompierilor.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Tulcea, pompierii au fost solicitati sa intervina, vineri seara, in localitatea Posta, comuna Frecatei, pentru salvarea a doua persoane, tata si fiu, de 70 de ani, respectiv 50 de ani, care s-au rasturnat cu tractorul intr-o apa adȃnca de aproximativ trei metri.

La fata locului, s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, inclusiv cu o barca pneumatica si un scafandru.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Barbatul de 50 a fost scos in viata, fiind in afara oricarui pericol.

in cele din urma, barbatul de 70 de ani a fost adus la mal, iar cadrele medicale au inceput efectuarea manevrelor de resuscitare. in pofida eforturilor depuse de catre salvatori, barbatul a fost declarat decedat.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI