Close sidebar
Close sidebar

Tulcea: Un barbat mort si altul salvat, dupa ce un mal de pamant s-a prabusit peste ei cand lucrau la canalizare

Un barbat in varsta de 61 de ani a murit, iar altul de 59 de ani a fost salvat, dupa ce un mal de pamant s-a prabusit peste ei, in timp ce lucrau la reteaua de canalizare intr-o localitate din judetul Tulcea, pentru scoaterea muncitorilor fiind nevoie de interventia pompierilor.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Tulcea, pompierii au fost solicitati sa intervina, miercuri, in localitatea Mihail Kogalniceanu, dupa ce doua persoane, de 59, respectiv 61 de ani, au fost prinse sub un mal surpat, la fata locului deplasandu-se doua autospeciale si doua ambulante.

Pompierii au reusit mai intai sa scoata persoana de 59 de ani, care era in viata, iar apoi au scos trupul barbatului de 61 de ani. Cadrele medicale au inceput manevrele de resuscitare, dar in pofida eforturilor depuse a fost constatat decesul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Barbatii respectivi faceau o lucrare pentru reteaua de canalizare din localitatea Mihail Kogalniceanu atunci cand malul de pamant s-a surpat peste ei. Ei au fost prinsi acolo aproximativ 20 de minute, adancimea gropii respective fiind de circa trei metri.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut evenimentul.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI