Cei trei specialiști care au tras concluzia spun că se bazează pe o răspândire accelerată a virusului în rândul unei populații prea puțin vaccinate.

Citeste si: Octavian Jurma: „E o iluzie absurdă că am putea gestiona asemenea valuri în spitale, dacă nu oprim robinetul de infectări. Riscul e foarte mare fără măsuri”

Mutația locală care este pe cale să apară în România

Citeste si: Caz incredibil. O femeie în vârstă de 106 s-a vindecat de coronavirus. Bătrâna era vaccinată

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Așa se poate ajunge la apariția unei mutații locale spun medicii. Ba mai mult, mutaţiile SARS-CoV-2 apar în momentul în care virusul ajunge în zone în care găsește o populație densă cu o interacțiune socială ridicată, cum este în prezent și cazul țării noastre, dacă e să ne luăm după aglomerația pe care o vedem în piețe, mall-uri sau chiar în transportul în comun.

Citeste si: Panică la un spital din România. Pacienții bolnavi de COVID-19 au fost ventilați manual minute bune

Tulpina românească ar putea fi un adevărat coșmar, spun specialiștii.
Dar nici acum statisticile nu sunt roz: potrivit raportării din ultimele 24 de ore- un român a murit la fiecare 5 minute.

Citeste si: Bilanț coronavirus 10 octombrie 2021: Situație devastatoare la ATI. Numărul pacienților este revoltător

Citeste si: România s-ar putea confrunta cu valul cinci al pandemiei de coronavirus! Raed Arafat oferă explicații: „Apar alte variante...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si