Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| „Tulpina românească COVID-19” ar fi un coșmar

În astfel de condiții - trei specialiști în sănătate spun că există şanse mari ca următoarea mutaţie periculoasă a SARS-CoV-2 să provină din România! Dar care sunt factorii care determină apariția unei noi mutații a virusului?!

Georgiana Balaban,

Noua tulpină covid-19.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cei trei specialiști care au tras concluzia spun că se bazează pe o răspândire accelerată a virusului în rândul unei populații prea puțin vaccinate.

Citeste si: Octavian Jurma: „E o iluzie absurdă că am putea gestiona asemenea valuri în spitale, dacă nu oprim robinetul de infectări. Riscul e foarte mare fără măsuri”

Mutația locală care este pe cale să apară în România

Citeste si: Caz incredibil. O femeie în vârstă de 106 s-a vindecat de coronavirus. Bătrâna era vaccinată

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Așa se poate ajunge la apariția unei mutații locale spun medicii. Ba mai mult, mutaţiile SARS-CoV-2 apar în momentul în care virusul ajunge în zone în care găsește o populație densă cu o interacțiune socială ridicată, cum este în prezent și cazul țării noastre, dacă e să ne luăm după aglomerația pe care o vedem în piețe, mall-uri sau chiar în transportul în comun.

Citeste si: Panică la un spital din România. Pacienții bolnavi de COVID-19 au fost ventilați manual minute bune

Tulpina românească ar putea fi un adevărat coșmar, spun specialiștii.
Dar nici acum statisticile nu sunt roz: potrivit raportării din ultimele 24 de ore- un român a murit la fiecare 5 minute.

Citeste si: Bilanț coronavirus 10 octombrie 2021: Situație devastatoare la ATI. Numărul pacienților este revoltător

Citeste si: România s-ar putea confrunta cu valul cinci al pandemiei de coronavirus! Raed Arafat oferă explicații: „Apar alte variante...”

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI