Decesul Regelui Mihai a intristat o tara intrega, iar zeci de mii de bucuresteni au venit sa se reculeaga la sicriul cu trupul neinsufletit al Majestatii Sale, care a fost depus la Palatul Regal, din centrul orasului. Printre cei pe care i-a impresionat atmosfera a fost si Tuncay Ozturk, medicul kinoterapeut care s-a despartit de Andreea Marin.  El a relatat ceea ce a simtit atunci cand, alaturi de romani, a trait emotia de la Palatul Regal. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Am tot auzit zilele acestea cât de important a fost Regele Mihai pentru România. Relatările pe care le-am auzit despre el au fost impresionante, însă nimic nu m-a impresionat mai mult decât lacrimile oamenilor de lângă mine, care şi-au luat rămas bun la ceremonia funerară de pe străzile capitalei.”, a postat Tuncay.  „Acela a fost momentul în care am înţeles cât de important a fost în inimile românilor.

Aceste lacrimi în tăcere au însemnat pentru mine mai mult decât cuvintele... Sincerele mele condoleanţe României!”, a incheiat medicul turc.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si