Claxone, trafic aglomerat. O situatia aparent clasica in traficul de la oras, dar care a pornit de la o situatie absolut halucinanta!

Vatmanul tramvaiului a vazut rosu in fata ochilor- si la propriu, si la figurat- cand a ajuns pe aceasta strada din Galati si a gasit masina de culoare rosie, parcata chiar pe linii. Imediat, s-a dezlantuit haosul! Traficul a fost complet bulversat! In timp ce calatorii si vatmanul asteptau in caldura ca sinele sa se elibereze, autoturismele faceau deja coada.

Printre ele era si o ambulanta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Rand pe rand, soferii au depasit tramvaiul, pe contrasens, pana cand a venit si solutia salvatoare!

Satui sa astepte politia sa elibereze drumul, mai multi barbati au decis sa ia problema in propriile maini. 6 oameni au reusit sa impinga autoturismul rosu de pe sine.

Se pare ca protagonistul acestei situatii haotice este un sofer tare grabit, care a venit de la Tulcea si avea multe probleme de rezolvat.

Motiv pentru care a lasat masina in strada, pe sinele de tramvai, fara sa se gandeasca la ce va urma. Haosul creat de nefericita parcare l-a costat pe sofer o amenda de aproximativ sase sute de lei si 5 puncte de penalizare.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si