Iulian Gafon a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, doua infractiuni de conducere a unui autovehicul sub influenta alcoolului, conducerea unui vehicul fara permis si parasirea locului accidentului.

"In ziua de 10.06.2016, inculpatul Gafon Iulian a condus pe strazile din municipiul Iasi autoturismul proprietate personala, desi avea o imbibatie alcoolica de 2,25 g/l alcool pur in sânge.

In ziua de 17.09.2016, desi avea suspendat dreptul de a conduce vehicule ca urmare a savârsirii infractiunii sus-mentionate, inculpatul Gafon Iulian a condus din nou autoturismul pe strazile din municipiul Iasi si pe soseaua Nicolina a pierdut controlul directiei de deplasare, a patruns pe trotuar, a accidentat doi pietoni, dintre care unul a decedat in urma ranilor suferite", au precizat procurorii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Avocatul a fost prins la aproximativ o ora si jumatate de la momentul producerii accidentului. Acesta a abandonat masina avariata in zona Kaufland Nicolina si a fugit. A fost prins de acelasi politist care l-a gasit initial baut la volan, pe data de 10 iunie 2016.

Acum, el cere sa ii fie redusa pedeapsa, in conditiile in care si-a recunoscut fapta in fata instantei, iar

condamnarea de 5 ani si patru luni de inchisoare nu este foarte mare.

Citeste mai mult aici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si