Camerele de supraveghere filmeaza totul, pas cu pas. Femeia ajunge cu doua carucioare pline, la masina. E preocupata sa-si bage cumparaturile in portbagaj si nu se gandeste ca, practic, vehiculul e descuiat. Se gandesc, insa, acesti doi indivizi.

Primul care isi fileaza victima este tanarul imbracat in negru. Dupa ce se uita in masina, grabeste pasul. In urma lui apare complicele.

Apoi, cei doi se intalnesc in mijlocul parcarii.

Femeia habar n-are ce-o asteapta si isi pune de zor produsele cumparate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Dupa un minut, hotul reapare in dreptul masinii. Deschide portiera, fura si pleaca.

„Cei doi barbati care apar in imaginile video sunt banuiti de comiterea mai multor furturi din auto, de pe raza municipiului, ultimul dintre acestea fiind sesizat in data de 31 august”, a declarat Loredana Pirvulescu, de la IPJ Arad.

Din furtul filmat acum, cei doi s-au facut nevazuti cu o mica avere.

O mie de lei plus un telefon mobil. Prinderea lor e doar o chestiune de timp, spun oamenii legii. Masina in care s-au urcat apare pe camera de suparveghere. Daca aveti informatii care pot duce la prinderea lor, luati legatura cu politia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si