"Solicitarea pe care PNL o adreseaza Guvernului ca pana la sfarsitul saptamanii sa renunte la intentia de plafonare a indemnizatiei pentru mame. Solutia stimulativa pentru cresterea natalitatii in Romania este ca indemnizatia sa reprezinte 85% din veniturile salariale pe ultimele 12 luni. in caz contrar, PNL va analiza depunerea unei motiuni simple impotriva ministrului Muncii", a afirmat Raluca Turcan.

Liderul PNL a mai spus ca Guvernul Grindeanu urmareste sa se razbune pe anumite categorii profesionale care i-au fost potrivnice.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"Abordarea pe care PSD o are, prin persoana ministrului Muncii, este una care te face sa te gandesti ca deja Guvernul urmareste razbunarea pe anumite categorii profesionale si sociale care le-au fost potrivnice, pentru ca vorbim despre categorii sociale care castiga bine, care contribuie prin taxe si impozite la bugetul statului, care consuma in Romania si care, din nefericire, sunt lovite in fiecare zi de catre actualul Guvern", a conchis Raluca Turcan.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, saptamana trecuta, la Antena 3, ca inclina spre varianta ca indemnizatiile de crestere a copilului sa nu fie plafonate la 10.000 de lei, insa decizia finala va fi luata dupa analiza de impact a acestei masuri, analiza pe care o vor face Ministerul Muncii si Ministerul de Finante.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si