Close sidebar
Close sidebar

Turcia isi alege astazi presedintele! Milioane de alegatori sunt asteptati azi la urne!

Turcii isi aleg astazi presedintele. Peste 56 de milioane de alegatori sunt chemati sa voteze intr-un dublu scrutin, prezidential si legislativ.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Turcii decid astazi daca ii acorda sau nu inca un mandat de cinci ani actualului presedinte Recep Tayyip Erdogan. Initial, alegerile erau programate in luna noiembrie a anului viitor, dar Erdogan a cerut anticipate.

S-au amenajat peste 180 de mii de sectii de vot care s-au deschis in aceasta dimineata la ora 8 si se vor inchide la ora 17. Daca va castiga, Recep Tayyip Erdogan va implementa noul sistem constitutional prezidential, prin care va fi eliminata functia de prim-ministru.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI