Close sidebar
Close sidebar

Turcia s-a calificat în sferturile de finală de la EURO 2024 și va întâlni Olanda. Tabloul complet al meciurilor

Turcia s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania, după ce a învins, marți seara, echipa Austriei cu scorul de 2-1 (1-0), pe Leipzig Stadium. Selecționata turcă va întâlni Olanda în următoarea fază eliminatorie de la Euro 2024.

Sorin Negru,

Turcia s-a calificat în sferturile de finală de la EURO 2024 și va întâlni Olanda

[Sursa foto: Twitter / UEFA]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

EURO 2024 a intrat în faza sfeturilor de finală, unde Turcia a reușit să pătrundă cu o victorie spectaculoasă în fața Austriei. Din păcate, naționala tricoloră se întoarce acasă după o înfrângere categorică în fața Olandei.

Citește și: Edi Iordănescu, decizie după eliminarea României de la EURO 2024: „Familia mea are mai multă nevoie de mine decât are echipa”. Renunță la națională?

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Echipa Turciei, antrenată de italianul Vincenzo Montella, s-a impus prin dubla fundaşului Merih Demiral (minutele 1 și 59), golul Austriei fiind semnat de Michael Gregoritsch, în minutul 66.

Când se joacă sferturile de finală de la Euro 2024

Au fost stabilite cele patru meciuri din sferturile de finală de la EURO 2024. Primele două partide se vor desfășura vineri 5 iulie:

  • Spania- Germania, ora 19.00
  • Portugalia- Franța, ora 22.00

Ultimele două meciuri din sferturile de finală au loc sâmbătă, 6 iulie:

  • Anglia- Elveția, ora 19.00
  • Olanda- Turcia, ora 22.00

Având cel mai numeros public de la EURO 2024, Turcia are oportunitatea să "răzbune" România și să învingă Olanda pentru un loc în semifinalele Campionatului European din Germania.

Când se joacă sferturile de finală de la Euro 2024

[Sursa foto: Twitter/ UEFA]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI