Turcia începe în forță EURO 2024 după un meci de infarct cu Georgia, la Dortmund. Au fost faze incredibile la ambele porți și multe răsturnări de situație.

În cele din urmă, Vicenzo Montella, antrenorul italian al Turciei, al cărei zi de naștere a fost azi, pe 18 iunie, și-a primit cadoul: o victorie cu 3-1 în fața Georgiei la Euro 2024.

Turcia a ajuns în semifinalele EURO în urmă cu 16 ani, la EURO 2008, când a pierdut în meciul cu Germania. 

Turcia, meci de infarct cu Georgia la Euro 2024

Meciul dintre Turcia și Georgia de la EURO 2024 a fost unul dintre cele mai spectaculoase de până acum, cu foarte multe faze de poartă, goluri incredibile și ratări uriașe.

În minutul 25 al meciului, Turcia a deschis scorul în minutul, printr-un șut sub bară al lui Muldur, fundașul dreapta al turcilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

Imediat după aceea, turcii au înscris din nou, dar golul a fost anulat pentru un vârf de bocanc aflat în offside.  

Georgia a egalat la scurt timp după ce tabela arătase 2-0 timp de câteva minute, în minutul 32.

Atacantul georgian Mikautadze a înscris primul gol din istorie pentru țara sa la EURO.

Momentul cel mai spectaculos al meciului a fost în min 65, când tânărul jucător de 19 ani al lui Real Madrid, Arda Guler, a șutat de la peste 25 de metri aproape de vinclul porții.

Finalul de meci a fost incendiar, cu mari ocazii la ambele porți. Georgienii au fost la un pas de egalare în ultimele minute, însă Turcia a rezistat eroic.

În ultima fază a meciului, Turcia a înscris golul de 3-1, după ce portarul Georgiei era în careul advers.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si