UPDATE 2- Persoana a fost recuperată prin troliere de către echipajul SMURD elicopter prin troliere cu membru Salvamont Sibiu.

În cursul dimineții elicopterul SMURD a încercat inserarea unui salvator montan la victimă, dar din cauza plafonului de nori nu am putut fi troliați direct lângă victimă.
1 salvator montan a fost inserat la aproximativ 15 minute de persoana decedată, apoi au fost aduși alți 2 salvatori.

S-a găsit victima, am efectuat transportul acesteia pana sub plafonul de nori de unde s-a efectuat trolierea persoanei decedată alături de un salvamontist.
Victima avea 48 de ani, sex masculin, din Sibiu.

UPDATE- Spj Salvamont Sibiu intervine cu 15 salvamontiști pt recuperarea unei persoane decedate la solicitarea IPJ Sibiu. Persoana decedată se află în Munții Făgăraș vârful Puha. Momentan nu cunoaștem identitatea persoanei decedate.

Salvamontiștii au avut, în ultimele 24 de ore, douăzeci de intervenţii, în cadrul cărora au fost salvate 22 de persoane. Şase au fost rănite, fiind predate echipajelor medicale. Salvamontiștii au găsit şi o persoană decedată, care va fi coborâtă luni de pe munte.

Ce au transmis autoritățile

„În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 20 de apeluri prin care se solicita intervenția de urgenţă a salvamontiştilor.

În cazul acestor intervenţii au fost salvate 22 de persoane, dintre acestea 6 fiind predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital şi o persoană a fost predată elicopterului SMURD pentru evacuare şi transport aerian la spital”, anunţă, luni Salvamont România.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat și-a lovit tatăl cu putere în urma unui conflict. Victima a murit la spital

Cele mai multe apeluri, respectiv patru au vizat Salvamont Bihor.

sibiu

Turistul avea 48 de ani și era din Sibiu.

[Sursa foto: PixaBay]

În ultimele 24 de ore, o persoană a fost găsită decedată şi va fi transportată în timpul zilei de luni şi predată la Institutul de Medicină Legală.

Citește și: „O să mor cu mâinile mele, pentru că nu mai am de ce să trăiesc”. Dorul de soție și singurătatea l-au împins în brațele morții. Constantin s-a sinucis din cauza singurătății

S-au primit şi 33 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informații despre diferite trasee turistice din zona montană.

Citește și: „Nu am fost cu vreun bărbat”. O tânără virgină de 19 ani susține că a fost lăsată gravidă de „un spirit rău”

Citește și: Cristian a lăsat în urmă trei copii și o soție îndurerată, după ce a murit inexplicabil! Medicii nu au luat în serios problemele pe care le acuza: „De câteva zile avea febră și greață”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si