Vacanțele all-inclusive pot fi o afacere bună, însă ele vin adesea cu o mulțime de termeni și condiții atașate.

Cu toate acestea, un turist a găsit o cale de a le ocoli și de atunci și-a împărtășit descoperirea pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum se apără profesoara care este acuzată că a „chiulit” 20 de ani de la catedră? „Nu acum, sunt la plajă”

Familia bărbatului s-a retras în camera de hotel pentru seară când au zărit o „fereastră secretă” în spatele unei perdele.

S-a dovedit a fi un lucru destul de util de folosit, potrivit ladbible.com- fereastra ducea în spatele barului all-inclusive!

Cum și-a prelungit turistul distracția all-inclusive

O legendă postată împreună cu videoclipul de pe TikTok spunea: „Când programul all inclusive se termină la ora 23:00, dar ai o fereastră secretă în camera ta de hotel. Dintre toate camerele a noastră e cea norocoasă”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

A reieșit că acea cameră de hotel împărțea un perete cu camera de la bar, cea mai căutată din tot hotelul.

Tatăl deschisese trapa și se trezise uitându-se în spatele barului.

Programul all-inclusive-ul încetase să mai servească la ora 23.00, ceea ce însemna că obloanele coboraseră și barul nu mai era accesibil – cel puțin nu din față.

Dar liniștit, tatăl a reușit să se strecoare pe fereastră și să-și toarne o halbă de bere în spatele barului, cu obloanele închise în fața lui.

Acces la barul all-inclusiv toată noaptea!

Camera de la hotelul din Grecia oferea acces toată noaptea la barul atât de căutat de toți clienții.

Spectatorii au fost absolut încântați de descoperirea din videoclip, care a strâns aproximativ cinci milioane de vizualizări pe TikTok.

@raene1 Of all the rooms to give us 🤣👌🏻🤦🏼‍♀️ #holiday #fyp #viralvideo #viraltiktok #vacation #cretegreece #beers #titanic #soyunav #arraialtiktok #foryou #tiktok #viral #duet #love #like #follow #explore #2023 #comedy ♬ original sound- Hudson and his wrinkle chops

Unul a răspuns: „Am auzit de un minibar, dar acesta este următorul nivel”.
Un altul a spus: „Genial, profită la maximum de all inclusive”.
Altcineva a postat: „După 2 nopți nu m-aș încadra înapoi pe fereastră și aș fi prins dimineața”.
Un al patrulea a pus o întrebare interesantă: „Nu pot să nu mă întreb pentru ce a fost gândit scopul real al acestei ferestre”.

Nu este clar care e politica hotelului cu privire la intrarea prin spatele barului după ora 23.00, dar cu siguranță nu este ceva permis cu ușurință!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si