Faptele s-au petrecut miercuri,  iar femeia a murit peste noapte după ce a suferit răni grave, a precizat poliția din Bavaria într-un comunicat transmis joi.

Victima plecase miercuri într-o drumeție împreună cu prietena ei, o americancă de 22 de ani, către celebrul Marienbrücke, un pod istoric, vestit pentru priveliștile pe care le oferă asupra castelului Neuschwanstein. Cele două femei au întâlnit un bărbat american în vârstă de 30 de ani care le-a convins să îl urmeze pe o potecă ascunsă ce ar fi dus către un punct de belvedere, potrivit poliţiei.

Citește și: Managerul morgii de la Harvard, acuzat că fura cadavre și vindea părți din ele online

Ambele femei erau turiste americane şi nu îl cunoșteau pe bărbat, a declarat pentru CNN Thomas Hoermann, purtător de cuvânt al biroului procurorului din oraşul Kempten din Bavaria.

Bărbatul a încercat să abuzeze de una dintre femei

După ce le-a condus pe femei pe traseu, bărbatul a atacat-o fizic pe femeia de 21 de ani, potrivit poliţiei. Bărbatul a strâns-o de gât apoi pe femeia de 22 de ani şi a împins-o pe o pantă abruptă, după ce aceasta a intervenit pentru a-şi ajuta prietena.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Poliţia crede că bărbatul a încercat apoi să comită o infracţiune sexuală împotriva victimei de 21 de ani. El a împins-o apoi şi pe aceasta în prăpastie, făcând-o să cadă circa 50 de metri.

Citește și: Starul Disney a murit la doar 29 de ani, după ce a căzut pe scări

Cele două femei au fost salvate miercuri după-amiază de salvamontiştii din Füssen.

Serviciile de salvare au transportat-o pe tânăra de 21 de ani cu avionul la un spital, unde a murit ulterior. Prietena ei a reuşit să vorbească atunci când a fost găsită de salvatori şi a fost, de asemenea, transportată la spital.

Un purtător de cuvânt al Ambasadei SUA în Germania a declarat joi pentru CNN că reprezentanţa diplomatică este "la curent cu un incident care implică mai multe persoane în Germania", fără a confirma naţionalitatea acestora. "Consulatul SUA din Munchen monitorizează îndeaproape situaţia şi este în contact cu autoritățile", a precizat însă purtătorul de cuvânt. Ambasada a declarat că nu poate face alte comentarii în acest moment din motive de confidenţialitate.

Citește și: Care este secretul balenelor rezistente la cancer. Oamenii de știință, descoperire istorică pentru om

Citeste si: La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”- kfetele.ro

Citeste si: Incident neașteptat la Beach, Please! 2024: "Dați-ne niște apă că leșină". Ce s-a întâmplat în timpul prestației lui Petre Ștefan- radioimpuls.ro

Atacatorul, care a fugit de la locul faptei, se află acum în custodia poliţiei, potrivit poliţiei. El este cercetat pentru crimă, tentativă de crimă şi tentativă de agresiune sexuală, a precizat poliţia.

Citește și: Conversația completă dintre Ana, fetița de 12 ani ucisă în Berceni, și prietena sa! Mărturisirea pe care minora i-a făcut-o amicei sale, chiar înainte de tragedie: „Am nervi”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si