Încă de când au început ninsorile, stațiunile montane din România au fost luate cu asalt de turiști. Aceștia se arată foarte încântați de pârtiile din România. Unii din ei au parcurs un drum lung pentru a se bucura de pârtii. Acest lucru se întâmplă și în cazul unui turist din Irlanda. A venit împreună cu familia, pentru a se bucura de zona montană.

Mulți români aleg să schieze în afară

Se cunoaște faptul că mulți români aleg să plece în afară pentru a schia. Turiștii din alte țări aleg să vină la noi cu același scop. Deși prețurile de la munte pare că au făcut furori pentru oamenii revoltați de aceste sume, se pare că unii nu sunt deranjați, alegând să parcurgă un drum până la noi.

Citește și: Risc mare de avalanșă în România. Zăpada a atins doi metri

Un turist din Irlanda și-a spus părerea desprePredeal, după ce a venit aici cu familia și copiii. Acesta s-a arătat fascinat, spunând că este un loc foarte frumos, motiv pentru care îi îndeamnă și pe alți oameni din Marea Britanie sau Irlanda să vină în România dacă își doresc să meargă la schi. Acesta a îndemnat multă lume să vină în țara noastră.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

”Sunt venit din Irlanda şi am venit special cu copiii să schiem. Îndemn pe toată lumea...şi irlandezii, şi englezii...toată Europa să vină aici că e foarte frumos”, a declarat turistul.

Românii sunt dezamăgiți de întârzierea ninsorilor

Mulți oameni au fost dezamăgiți de temperaturile din România. Temperaturile sunt unele mari, pentru această perioadă. De scurt timp, temperaturile au început să mai scadă, motiv pentru care mulți români au ieșit să se bucure de zăpadă.

Citește și: Drum național blocat din cauza ninsorilor. Mai mulți copaci și stâlpi de electricitate au căzut, iar sute de familii au rămas fără curent electric

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si