Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Salvatorii montani din Argeș au recuperat patru adulți și doi copii de pe Vârful Albina

„Cei șase turiști au vrut să profite de vremea bună de ieri și au plecat în drumeție în Masivul Făgăraș. Au ajuns în apropierea Vârfului Albina, pe un traseu destul de periculos și foarte abrupt, și au rămas blocați acolo.

Oamenii au încercat să înainteze singuri, însă traseul era foarte dificil așa că i-a prins întunericul pe munte.

Marea lor problemă a fost că nu aveau la ei lanterne, așa că au sunat la 112 să ceară ajutorul salvamontiștilor. Până când salvatorii montani din Argeș au ajuns acolo, una dintre turiste a căzut în gol aproximativ 50 de metri. Din fericire, nu a fost rănită. Într-un final, salvamontiștii au ajuns la turiști, au reușit să-i coboare cu frânghia de pe zona abruptă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vorbim aici despre 4 adulți, cu vârste până în 47 de ani, și 2 copii de 6 și 8 ani. Această misiune de coborâre a durat în jur de o oră, mai apoi alte câteva ore a mai durat până când turiștii au fost coborâți în siguranță la baza muntelui. Salvamontiștii spun că toți erau echipați bine, însă, greșeala lor, a fost că nu s-au informat din timp și că nu au avut lanterne la ei.

Din fericire, de această dată nimeni nu a fost rănit, iar excursia s-a încheiat cu bine.”, transmite Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si