Close sidebar
Close sidebar

Turistii au crezut ca nu vad bine. Ce facea acest cuplu pe o plaja din Mamaia

Romanii nu se dezmint atunci cand vine vorba de spart seminte! Sunt campioni, si nu doar la spart seminte, ci si la scuipat coji. Au dovedit-o din plin sezonul acesta pe litoral.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un nou filmulet cu romani care se ”distreaza” spargand seminte la plaja a devenit viral pe internet. Protagonistii clipului sunt doi soti care, asezati corespunzator pe cearceaf, se relaxeaza spargand seminte, scrie Cancan.ro

Spartul semintelor ca spartul semintelor, insa ce l-a revoltat pe un vecin de cearceaf a fost ca barbatul a inceput sa scuipe cojile pe nisip, fara nicio jena.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

”Duminica, 6 august 2017, Mamaia Nord, Plaja Playa Loca. Chiar daca le-am atras atentia ca nu e ok sa scuipe pe jos, au continuat sa sparga seminte pana le-au terminat. Asta-i Romania anului 2017, astia sunt majoritatea romanilor, cei care voteaza, sparg seminte si scuipa pe jos”, a scris barbatul in dreptul filmuletului cu spargatorii de seminte.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI