Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Turiștii se întorc acasă după minivacanța de 1 Mai

Au fost câteva zile de neuitat la munte, dar acum începe coşmarul şoferilor. Turiștii care au petrecut minivacanța de 1 Mai la munte au luat drumul spre casă, care a început să se aglomereze încă de la primele ore.

Redactia Stirile Kanal D,

Turiștii se întorc acasă după minivacanța de 1 Mai

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

A început deja drumul lung spre case. Mii de turiști care au petrecut la munte circulă acum bară la bară.

Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D, vine cu mai multe informații:

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”În loc să se bucure de ziua liberă, de 1 Mai, foarte mulți turiști care au venit la munte în această minivacanță sunt nevoiți să petreacă în trafic. Noi suntem în Bușteni, după cum vedeți în spatele meu.

În trafic au ieșit agenții de la rutieră care încearcă să dirijeze circulația. Foarte aglomerat este acum pe sensul de mers dinspre Brașov către București. S-a format coadă de mașini undeva de la intrare în Predeal și ține până după orașul Sinaia.

Aplicațiile de trafic arată că tot drumul este roșu, practic șoferii parcurg această distanță dintre Predeal și Sinaia în 3-4 ore, un drum pe care în mod normal l-am parcurge în 30-40 de minute.

Inclusiv noi am stat în trafic până să ajungem aici, în Bușteni, de la intrare în Azuga și până în centrul orașului am făcut în jur de jumătate de oră, dar în mod normal ar trebui să fie un drum de doar 5 minute.”, transmite Adrian Jătăreanu, corespondent Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI