Turistul german care a dispărut în cursul zilei de duminică, în Deltă, a fost găsit decedat în apropierea locului în care s-a produs accidentul de la Mila 23.

Bărbatul a fost găsit decedat, miercuri dimineața, de scafandrii pompieri, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Delta.

Citește și: VIDEO- Turist dispărut după accidentul din Delta Dunării. Căutările au fost reluate încă de la primele ore ale dimineții

Unde se afla trupul bărbatului dispărut

Turistul german, în vârstă de 68 de ani se plimba în Deltă cu o barcă, în apropierea satului Mila 23, atunci când a căzut în apă. În urma impactului dintre ambarcațiunea în care acesta se afla și alta, bărbatul a dispărut.

Turistul german dispărut în Deltă, după accidentul de la Mila 23, a fost găsit decedat. Unde se afla trupul bărbatului

Turistul german dispărut în Deltă, după accidentul de la Mila 23, a fost găsit decedat. Unde se afla trupul bărbatului

[Sursa foto: ISU Delta Tulcea]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Trupul său a fost găsit în apropierea locului în care a avut loc accidentul. Scafandrii l-au descoperit la o distanță de aproximativ 300 de metri față de locul în care a acesta a căzut din barcă.

„În cursul acestei dimineţi, trupul bărbatului de naţionalitate germană, dispărut în apele din apropierea localităţii Mila 23, a fost găsit. Pompierii Pichetului Crişan au intervenit pentru preluarea acestuia şi aducerea la mal, unde a fost identificat", a anunţat ISU Delta.

În acest caz, autoritățile din Tulcea au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi distrugere.

Ce s-a întâmplat la Mila 23

În apropiere de localitatea Mila 23, în cursul zilei de duminică, s-au ciocnit două ambarcațiuni. Accidentul s-a petrecut la intersecția dintre Canalul Olguța și Canalul Șontea, în jurul orei 12:00.

În urma impactului dintre cele două ambarcațiuni, un bărbat a căzut dintr-una dintre bărci și a dispărut în apă. Imediat după incident, autoritățile au pornit o misiune pentru a-l găsi pe bărbatul care a dispărut în apă.

La locul incidentului au ajuns echipaje de pompieri și polițiști, precum și un elicopter SMURD pentru a căuta persoana dispărută în apele Dunării.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: VIDEO- Două ambarcațiuni s-au ciocnit la Mila 23. Un bărbat este dispărut în apele Dunării

„Astăzi, în jurul orelor 12.10, s-a primit un apel pe 112 de la un cetăţean care a sesizat că, pe canalul Olguţa, pe raza localităţii Mila 23, a avut loc o ciocnire între două ambarcaţiuni în urma căreia o persoană a căzut în apă şi nu a putut fi găsită. Persoana căzută în apă este un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani”, a transmis IPJ Tulcea, duminică, după accidentul dintre cele două ambarcațiuni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si