Aproximativ 700 de animale au ramas blocate in zapada la 1.400-1.600 de metri altitudine. Oierii sincearca sa faca drum printer nameti pentru a putea salva bietele animale.

“A cazut o zapada de azi-noapte pana azi-dimineata de un metru si 10 centimetri, nu s-au putut misca. S-au dus vreo 8-10 baieti sa deblocheze situatia, nu au reusit. Eu am apelat la institutiile statului – acum vreo doua ore la Jandarmeria Montana, si dansii spun ca nu este o situatie de competenta lor.

Ei stiu sa ia numai masuri de represiune a popolutiei si de inabusire a situatiilor politice. Ne-au intrebat daca oamenii sunt echipati corespunzator, iar de animale nu-i intereseaza. Pot sa moara acolo, sa le manance lupii, nu le pasa. Daca oamenii pot sa reziste…in tara, in ce stat ne aflam?!”, a declarat Eugen Gontea pentru agrointel.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

In urma publicarii acestor informatii, secretarul de de stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat, a declarat ca va lua legatura cu presedintele Federatiei Oierilor de Munte, Eugen Gontea, pentru a rezolva aceasta problema.

Cititi mai mult AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si