Close sidebar
Close sidebar

Turma de peste 700 de oi si vaci, blocata in nameti, la peste 1.400 de metri altitudine! Ciobanii cer disperati ajutor

O turma de circa 650 de oi si 50 de vaci a ramas blocata de nameti in Muntii Cailor, la limita dintre judetele Brasov si Prahova. Ciobanii sunt disperati si sustin ca nu au primit niciun ajutor din partea autoritatilor.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aproximativ 700 de animale au ramas blocate in zapada la 1.400-1.600 de metri altitudine. Oierii sincearca sa faca drum printer nameti pentru a putea salva bietele animale.

“A cazut o zapada de azi-noapte pana azi-dimineata de un metru si 10 centimetri, nu s-au putut misca. S-au dus vreo 8-10 baieti sa deblocheze situatia, nu au reusit. Eu am apelat la institutiile statului – acum vreo doua ore la Jandarmeria Montana, si dansii spun ca nu este o situatie de competenta lor. Ei stiu sa ia numai masuri de represiune a popolutiei si de inabusire a situatiilor politice. Ne-au intrebat daca oamenii sunt echipati corespunzator, iar de animale nu-i intereseaza. Pot sa moara acolo, sa le manance lupii, nu le pasa. Daca oamenii pot sa reziste…in tara, in ce stat ne aflam?!”, a declarat Eugen Gontea pentru agrointel.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In urma publicarii acestor informatii, secretarul de de stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat, a declarat ca va lua legatura cu presedintele Federatiei Oierilor de Munte, Eugen Gontea, pentru a rezolva aceasta problema.

Cititi mai mult AICI.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI