Close sidebar
Close sidebar

Turturii pun in pericol vietile pietonilor din Capitala! Cum arata cladirile din centrul Bucurestiului

O saptamana a trecut de la primul val de ninsori, iar Capitala este in continuare troienita! Sute de mii de tone de zapada s-au strans pana acum de pe strazi. Chiar si asa pare insuficient! Pe langa stresul nametilor care ne blocheaza calea, acum avem grija si la turturii care ne pun viata in pericol! ##VIDEO42769##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Numai pieton sa nu fii in Capitala dupa ninsorile din ultimele zile. Pe strazi si trotuare te lovesti de troiene, iar de pe acoperisurile caselor stau sa se desprinda turturi cat un om de mari.

 

PE STRAZI, TROIENE! PE SUS, TURTURI!

Pe toata cladirea in care isi desfasoara activitatea o librarie din centrul Capitalei s-a format o adevarata perdea de turturi! Norocul face, ca nici macar trotuarul din fata nu este deszapezit, asa ca pietonii nu sunt in pericol.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

„Este tragic, nu avem bun simt”, spun oamenii care sunt nevoiti sa faca slalom printre muntii de zapada si pe sub turturii care se pot desprinde in orice clipa!

Sute de mii de tone de zapada s-au strans pana acum de pe strazile capitalei. Chiar si asa oriunde privesti este aproape imposibil sa nu zaresti in continuare troiene care blocheaza trotuare, treceri de pieton sau parcari.

Muntiide zapada pe care ii vedeti in spatele meu au fost stransi doar din sectorul 2 al capitalei. Sunt aproape 30 de mi de tone. Grav este ca meteorlogii anunta un nou val de ninsori.

Pana maine la ora 14 este codul galben de viscol in 4 judete, printre care si Constanta. Orasul este in continuare sub troiene.

Daca pe strazi au mai trecut utilaje, pista de bicicleta pare ca a fost total uitata de autoritati. Asa ca sportivii amatori si-au lasat de voie de nevoie bicicletele acasa si au trecut la lopata!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI