Andrei Velcu, zis Tzancă Uraganu, a făcut mărturisiri emoționante. Cântărețul de manele a transmis că nu poate uita niciodată de Nicolae Guță. „Niciodată in viața mea nu am sa uit de acest om!!! Tot respectul pentru Nicolae Guță! Acest om mi-a pus numele “URAGANU” 🙏🏻”. Bărbatul a transmis că porecla sa care l-a făcut consacrat a fost pusă de Uraganu.

tzancă uraganu mesaj nicolae guță
Nicolae Guță și Tzancă Uraganu.[Sursa foto: Facebook]

Tzancă Uraganu trece printr-un scandal de proporții cu fratele său și vloggerițele Reea și Tina

Andrei Velcu, zis Tzancă Uraganu, trece printr-un scandal de amploare. După ce în luna ianuarie 2021, Reea și Tina au postat un clip video cu Uraganu când o bate pe soția sa Lambada, manelistul a reacționat imediat. Tzancă a postat imediat videoclipuri cu cele două surori în ipostaze intime. Lăutarul a transmis că le-a ajutat foarte mult pe cele două surori, le-a primit în casa lui și chiar a scos o piesă hit cu aceste fete.

Citeste si: Tzancă Uraganul, acuzat că și-a bătut soția! "Pregătește-te, te mănâncă pușcăria"

Reea și Tina au declarat că au pornit acest scandal din cauza faptului că Mădălina Miu, cealaltă femeie din viața lui Tzancă, l-au ațâțat pe bărbat împotriva lor. Cele două surori au transmis că ele sunt de partea primei soții a lui Tzancă, Lambada, alături de care manelistul are o fetiță pe nume Anays.

Tzancă are un băiat și cu compozitoarea Mădălina Miu. Femeia mai are un alt copil din prima sa căsnicie. Deși, Tzancă Uraganu locuiește alături de Lambada, Mădălina Miu afirmă că ea este soția manelistului în acte.

Citeste si: Tzancă Uraganul, spulberat de producătorul său, după o țeapă de 1.000 de euro! Gaby din Giulești: ”Dacă te prind, te bat! Vin peste tine”! De unde a început totul?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În acest scandal a intervenit și Miraj, fratele lui Tzancă Uraganu. Miraj Tzunami s-a aliat cu Reea și Tina împotriva lui Tzancă Uraganu. Bărbatul a scos o piesă de manele alături de cele două vloggerițe pentru a-și oftica fratele.

Tzancă Uraganu și Miraj Tzunami se ceartă ca la ușa cortului. Dacă în vară scandalul a pornit de la bani, mai exact de la o mașină, acum motivul este cu totul altul. Uraganu l-a atacat dur pe fratele lui după ce acesta a scos o manea alături de Reea și Tina.

„Boschetarul acesta de Miraj, că asta este un boschetar, mă obliga să fac aceste postari, care nu-mi stau în caracter. Vă daţi seama, nu-i convine. Am proprietăţi de un milion de euro cash şi el nu are nici casa plătită. Ca să vedeţi diferenţa. Vorbim pe bune. Eu nu mă jur strâmb că am frică de Dumnezeu. Să moară fata mea dacă are casa plătită. Vorbeşte gunoiul acela de mine, care a luat bătaie peste tot… Aţi văzut şi voi în ce hal a ajuns.
Cântă şi prost, cânta şi fals, e vai de capul lui. N-are nici formaţie, a făcut numai nenorociri pe unde a fost… Nu-l acceptă nimeni pentru că este un gunoi.

Săracul ăsta să-şi vadă de treaba lui”, a spus Tzancă Uraganul despre fratele lui, Miraj.

Citeste si: VIDEO- Poza cu Adrian Minune și Tzanca Uraganu s-a lăsat cu anchete

Miraj Tzunami l-a trădat intenționat pe fratele lui și le-a chemat pe surorile Reea și Tina ca să scoată împreună o melodie. „Cine e mai șmecher acum, Tzanky? Am scos piesă chiar cu fratele tău! Noi i-am scris piesa”, a spus una dintre surori într-un Tik Tok.

Fratele lui Tzancă Uraganu a dat și el replica. „Te duci ca Vulpița și Viorel la Acces Direct. Pe mine m-au sunat și am refuzat”, a spus fratele lui Tzancă.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Miraj Tzunami a declarat că Tzancă ar consuma droguri și ar avea alte orientări sexuale, și că ar avea mașinile luate în leasing. În plus, Miraj a spus că Tina și Reea sunt surorile sale, de acum încolo.

„Stai, stai! Dacă v-aș scoate arhiva face-ți ca locomotiva. Urmează bomba anului!” a zis Tzancă, azi, pe contul lui oficial de Facebook.

Scandalul de proporții continuă între cei doi lăutari. Tzancă Uraganu și Miraj Tzunami au uitat de frăție și nu mai găsesc cale de împăcare.

Citeste si: Tzanca Uraganul, concert la cimitir! Și turnat votcă în pahar și a cântat ore întregi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si