Tzancă Uraganu a încheiat colaborarea cu Reea și Tina. Manelistul și cele două cântărețe se jignesc ca la ușa cortului. Conflictul ar fi izbucnit după ce cele două tinere ar fi deranjat-o cu ceva pe Mădălina Miu, femeia care are un băiat cu Tzancă și care i-a devenit soție, de curând, în acte. Se pare că cele două vloggerițe s-ar fi aliat cu soția Lambada, femeia care are o fetiță cu Tzancă.

Uraganu a postat imediat câteva poze indecente cu Reea și Tina. Când pozele stânjenitoare au început să curgă în mediul online, fetele au reacționat imediat. Tinerele afirmă că Tzancă își agresează soția, în mod repetat, și au transmis că au dovezi în acest sens.

Citeste si: Tzancă Uraganu s-a făcut de râs în fața tuturor! I s-a cojit volanul de la limuzina de 200.000 de euro! FOTO

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Manelistul a declarat pe pagina lui oficială că el a scos o piesă muzicală cu Reea și Tina pentru a le ajuta să se dezvolte, însă ele au vrut mai degrabă să-i facă rău. Vloggerițele sunt prietene foarte bune cu Lambada, fosta soție a lui Tzancă, motiv pentru care voi să-i facă rău. „Mii de scuze chiar nu am știut ce sunt cu aceste doua satane Reea și Tina când toată lumea îmi zicea!! Am văzut acum recent ce poate capu lor!! Eu mă oferisem să le ajut că na ..dar ceea ce am văzut am rămas..”,

a scris manelistul într-o postare pe Facebook.

Citeste si: Tzancă Uraganul și-a vândut Rolls Royce-ul pentru o sumă uriașă! Deși e afectat de pandemie, manelistul a băgat banii tot în mașini!

Internauții au început să lase comentarii, iar Reea și Tina au reacționat imediat. Fetele l-au asaltat cu mesaje dure pe Tzancă, ba chiar l-au amenințat. Manelistul nu s-a oprit aici așa că a mers la toaletă și a filmat un vas de toaletă și un bideu, spunând că aceste două obiecte amplasate unul lângă altul sunt exact Reea și Tina.

Reea și Tina- amenințări dure pentru Tzancă Uraganu

Reea și Tina nu s-au lăsat mai prejos. Fetele au declarat că Tzancă își agresa zilnic soția. Cele două au continuat să-l amenințe pe manelist, ba chiar au transmis că vor publica filmări, în scurt timp, în care el o bătea pe Lambada. „Avem un clip cu Lambada bătută înainte sa venim noi la ei in casa, urmează să îl postam sa vedeți adevarata lui față/ Te-am respectat ca pe familia mea! DUMNEZEU E SUS ȘI ABIA AȘTEPT SĂ SE ÎNTOARCĂ ROATA”, au fost doar câteva dintre comentariile celor două tinere.

tzancă uraganu război reea și tina
Tzancă Uraganu în videoclip cu Reea și Tina.[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Relația dintre Tzancă Uraganu și cele două cântărețe, la început de drum, era una extrem de strânsă. Cei trei se vizitau reciproc, glumeau și chiar mâncau la aceeași masă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si