Close sidebar
Close sidebar

Tzancă Uraganu și Alina Marymar au devenit părinți: „Este un vis împlinit”

Tzancă Uraganu este extrem de bucuros, după ce iubita sa a luat pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Stefania Pavel,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tzancă Uraganu trăiește una dintre cele mai frumoase și emoționante zile din viața sa. Celebrul manelist și partenera sa de viață, Alina Marymar, au devenit părinți în urmă cu puțin timp. Cei doi nu își mai încap în piele de bucurie și sunt extrem de recunoscători pentru faptul că au un bebeluș perfect sănătos, potrivit WOWbiz.ro.

Alina Marymar a postat o fotografie cu ea pe Instagram, a doua zi după naștere

Tzancă Uraganu și iubita sa și-au ținut în brațe bebelușul pentru prima dată, asta după ce au așteptat cu nerăbdare ca fetița lor să vină pe lume. Totodată, Alina Marymar nu a anunțat în mod public că a născut, însă a făcut o postare pe rețelele de socializare, prin care și-a anunțat fanii că este a doua zi pe care și-o petrece alături de copilul său.

Citește și: Marymar radiază de fericire în ultimul trimestru de sarcină. Cum arată iubita lui Tzancă Uraganu?

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Se pare că fetița este perfect sănătoasă, iar partenera de viața a artistului și-a revenit destul de repede după naștere, motiv pentru care se simte foarte bine și așteaptă cu nerăbdare să înceapă un nou capitol important din viața sa. De asemenea, manelistul mai are încă o fetiță și un băiețel dintr-o relație anterioară și este extrem de bucuros că a devenit tată pentru a treia oară. 

Citește și: Andra Volos nu-și mai ascunde burtica de graviduță. Vedeta radiază de fericire

Cântărețul de manele se simte binecuvântat, întrucât familia sa s-a mărit cu încă un membru, o fetiță perfect sănătoasă, care le-a adus multă bucurie și liniște sufletească. Tzancă Uraganu a mărturisit că este un vis împlinit, motiv pentru care este extrem de recunoscător, mai ales că atât el, cât și Alina Marymar, și-au dorit foarte mult să devină părinți.

Artistul a mărturisit că aceasta este dovadă clară că Dumnezeu îl iubește și l-a răsplătit cu un dar de neprețuit, acela de a deveni tată pentru a treia oară.

„Este un vis împlinit, o realizare a noastră pe care ne-am dorit-o din toată inima și Dumnezeu ne-a arătat cât ne iubește!”, a mărturisit manelistul, potrivit  spynews.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI