Tzancă Uraganul este în doliu! Manelistul a anunțat seara trecută pe rețelele de socializare că nepotul său, Lucas a încetat din viață, scrie Spy News.

Mesaj sfâșietor pentru Lucas

Tot acolo a pus și un videoclip cu micuțul, în timp ce cântă la un instrument muzical.

”Dumnezeu să te odihnească copil frumos și bun!”, a fost mesajul postat de manelist pe pagina personală de Facebook.

Tzancă doliu nepot

El este Lucas.

[Sursa foto: Captură Facebook]

Citește și: Poveste cutremurătoare! Bebelușul care a fost salvat din pântecele mamei, în Gaza, a încetat din viață. Nimeni din familie nu mai trăiește

Copilul s-ar fi confruntat cu probleme grave de sănătate, iar din cauza stării critice, Tzancă Uraganul a decis chiar să amâne botezul fiului său și al Alinei Marymar, mai scrie sursa citată mai sus.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Cu durere în suflet vă anunț că botezul băiatului meu pe data de 14 mai s-ar putea mai mult ca sigur să fie amânat! Un nepoțel al nostru este într-o stare critică și Dumnezeu știe ce se poate întâmpla! Revin cu un live în această stare sau mâine ”, anunța artistu în urmă cu doar 6 zile.

Cu ce boală nemiloasă s-a luptat nepotul lui Tzancă?

Lucas, care era extrem de iubit atât de Tzancă Uraganul, cât și de Alina Marymar a fost diagnosticat cu cancer și a murit după 7 luni de la diagnosticare, trupul său nesuportând șocul puternic. La un moment dat, artistul, împreună cu iubita sa au mers până la Schitul Sfântul Gherasim Kefalonitul, pentru a sta de vorbă cu Părintele Isaia, deoarece își doreau cu orice preț să-l salveze pe copil.

„Un copil așa bun… A fost bolnav de cancer și în 7 luni a murit”, a scris manelistul într-un comentariu.

Tzacă doliu nepot

El este Tzancă Uraganul.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Florin Piersic, internat de urgență în spital! Actorului i s-ar fi făcut rău pe scenă

Până în ultimul moment au sperat la o minune, însă a fost în zadar. Și Alyna Marimar a postat pe contul său de Instagram, acolo unde a dat și sfaturi pentru părinți. 

”Să știe toată lumea, Lucas este un sfânt! A prevestit ziua de 29 aprilie în urmă cu 8 luni. Minunea mea! Îngerul meu divin, m-ai distrus”, a scris aceasta.

Ea i-a îndemnat pe oameni să fie mai buni, să lase orice răutate și să aprecieze viața așa cum este. Nu în ultimul rând i-a îndemnat să facă toate analizele copiilor minim la șase luni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si