Prin aceasta schimbare, Uber intentioneaza sa devina „fie cea mai ieftina modalitate de a te deplasa prin oras”.

„Vrem ca Uber sa fie cea mai ieftina modalitate de a te deplasa prin oras, indiferent de ora, in fiecare zi. Ca urmare, incepand de astazi, 30 august, ora 10:00 reducem tarifele uberX si UberSelect cu 10, respectiv 30%”, se arata intr-un anunţ al companiei, potrivit Digi24.

Aceasta nu este singura schimbare. Daca pana acum doar masinile cu o vechime de maxim 10 ani puteau folosi aplicatia, acum si cei care au masini in stare buna de pana la 15 ani pot deveni soferi Uber.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Măsura vine în contextul în care parcul auto din Bucureşti are numeroase autoturisme mai vechi de 10 ani în stare excelentă de funcţionare care pot fi valorificate acum pe platforma Uber”, precizează compania.

Pentru uberX vor fi autoturisme precum Dacia Logan, Peugeot 207, Skoda Fabia, Volkswagen Polo sau Renault Clio, in timp ce pentru UberSelect vor fi masini de pana la 10 ani vechime, adica modele precum AudiA3, Citroen C4, Dacia Duster sau Ford Focus.

 

NOILE TARIFE UBER


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si