Close sidebar
Close sidebar

Uber vine cu vesti bune! Reduce tarifele si devine astfel mai ieftin decat taxiul. Care sunt noile preturi

Serviciul de transport Uber a anuntat ca va reduce tarifele in Capitala. Astfel, cei care aleg aceasta modalitate de transport vor plati cu 9 bani mai putin decat daca ar alege un taxi, unde tariful minim e de 1.39 lei/km.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Prin aceasta schimbare, Uber intentioneaza sa devina „fie cea mai ieftina modalitate de a te deplasa prin oras”.

„Vrem ca Uber sa fie cea mai ieftina modalitate de a te deplasa prin oras, indiferent de ora, in fiecare zi. Ca urmare, incepand de astazi, 30 august, ora 10:00 reducem tarifele uberX si UberSelect cu 10, respectiv 30%”, se arata intr-un anunţ al companiei, potrivit Digi24.

Aceasta nu este singura schimbare. Daca pana acum doar masinile cu o vechime de maxim 10 ani puteau folosi aplicatia, acum si cei care au masini in stare buna de pana la 15 ani pot deveni soferi Uber.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Măsura vine în contextul în care parcul auto din Bucureşti are numeroase autoturisme mai vechi de 10 ani în stare excelentă de funcţionare care pot fi valorificate acum pe platforma Uber”, precizează compania.

Pentru uberX vor fi autoturisme precum Dacia Logan, Peugeot 207, Skoda Fabia, Volkswagen Polo sau Renault Clio, in timp ce pentru UberSelect vor fi masini de pana la 10 ani vechime, adica modele precum AudiA3, Citroen C4, Dacia Duster sau Ford Focus.

 

NOILE TARIFE UBER

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI