Poliția a arestat marți un presupus ucigaș canibal și investighează dacă pachetul de „carne suspectă” găsit în valiza lui nu sunt cumva chiar rămășițele umane ale victimei, informează Mirror.co.uk.

Citește și: Doi români au ajuns în spatele gratiilor după ce s-au încăierat într-un club din Italia. Bărbații sunt acuzați de tentativă de omor

Suspectul Begolea Mendes Fernandes, în vârstă de 25 de ani, a fost reținut pe aeroportul din Lisabona după ce a sosit cu un zbor din Amsterdam.

Citește și: EXCLUSIV: A fost ucisă de fostul iubit la doar 36 de ani. Detaliile din spatele crimei pasionale din Brașov explicate de un specialist criminalist

El este suspectat că a ucis duminică în capitala Olandei un tânăr de 21 de ani pe nume Alan Lopes. Suspectul se pregătea să zboare spre Brazilia, țara sa natală.

La arestare, avea urme de sânge pe haine

Poliția olandeză a confirmat că Lopez a fost victima unei „crime violente”. Presa portugheză a declarat că anchetatorii bănuiesc că criminalul a comis acte de canibalism în Amsterdam.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Suspectul reținut pe aeroportul din Lisabona se afla într-o escală și mergea la bordul unui zbor către Belo Horizonte, în țara sa natală, Brazilia.

Victima (stânga) și presupusul canibal (dreapta)

[Sursa foto: Twitter ]

El este acum reținut de poliție la Spitalul Santa Maria din capitala portugheză și este de așteptat să fie extrădat în Olanda.

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Frontiere și Imigrare din Portugalia a declarat: „Un bărbat de 26 de ani suspectat de crimă în Țările de Jos a fost arestat luni pe aeroportul din Lisabona.

El purta haine cu sânge pe ele și avea un pachet care conținea bucăți de carne.

A încercat să fugă cu un pașaport italian

Suspectul a fost reținut la controlul de frontieră al aeroportului din Lisabona după ce autoritățile au devenit suspicioase cu privire la legalitatea cărții de identitate italiene pe care a prezentat-o.

Citește și: Abby Choi, descoperiri șocante

„A fost reținut inițial din cauza suspiciunilor că călătorește pe documente falsificate, înainte ca ulterior să se descopere că a fost suspectat de comiterea unei omucideri în Țările de Jos cu o zi înainte”.

Victima a fost găsită fără viață în casa pe care o împărțea cu rudele, inclusiv mama și cele două surori.

Citește și: EXCLUSIV: A fost ucisă de fostul iubit la doar 36 de ani. Detaliile din spatele crimei pasionale din Brașov explicate de un specialist criminalist

Prestigiosul cotidian portughez Jornal de Noticias a raportat că tânărul ar putea fi victimă a canibalismului, după modul în care arăta cadavrul său.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si