In vara lui 2006, Alex Radulescu, pe atunci presedintele AFAN (Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori), soca opinia publica, impuscand mortal un tanar pe malul lacului dambovitean Bunget, pe motiv ca acesta ar fi facut baiae pe domeniul lui.

La capatul unui proces complicat, in care pana la urma Radulescu si-a recunoscut vinovatia, instanta l-a condamnat pe afacerist, care era beat in momentul incidentului, la 23 de ani de inchisoare.
In ciuda faptului ca, de-a lungul timpului, barbatul a reclamat o multime de probleme medicale care necesita tratamentul in libertate, si in ziua de astazi Radulescu este incarcerat la Penitenciarul Gaesti, asa cum a declarat recent Florin Prunea, un prieten vechi.
In speranta unei eliberari conditionate bazata si pe varsta inaintata a detinutului, sotia Emma- Ana il asteapta infrigurata acasa pe Alex Radulescu, intre timp femeia crescandu-si nepotii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si