Close sidebar
Close sidebar

Ucigasul lui Teo Peter a terminat universitatea din Wisconsin si acum e mare specialist in administrarea afacerilor! Christopher Vangoethem n-a facut nici o zi de inchisoare dupa accidentul din 2004

Vangoethem l-a omorat, intr-un accident rutier petrecut in decembrie 2004, pe Teo Peter, membru al trupei Compact.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Angajat al ambasadei SUA la Bucuresti, Christopher Vangoethem s-a urcat beat la volan in seara zilei de 4 decembrie 2004 si l-a accidentat mortal pe Teo Peter (50 de ani), intrand cu Jeep-ul sau in taxiul care il transporta acasa pe cantaret.

Imediat, profitand de imunitatea diplomatica, americanii l-au scos din tara pe puscasul marin, trimitandu-l inapoi in State, unde a fost judecat formal, primind doar mustrare pentru fapta sa! Ulterior, Vangoethem a fost trimis in bazele americane din Oman si Germania, dar acum cativa ani barbatul s-a retras din armata.
Dupa despartirea de sotia Kathy, cu care are doi copii, ucigasul lui Teo Peter s-a pus cu burta pe carte si recent a absolvit Universitatea din Wisconsin, specializarea "administrarea afacerilor". In CV-ul sau, Vangoethem a trecut mandru cei 16 ani de activitate militara, dar si faptul ca este foarte bine pregatit pentru luptele antitero, ca are cunostinte solide despre explozibili, situatii limita de supravietuire si convietuire printre straini.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI