Close sidebar
Close sidebar

Ucigasul lui Teo Peter nu-si gaseste de munca si s-a pus cu burta pe carte! Fost puscas marin, Vangoethem a absolvit o universitate

Chris Vangoethem l-a omorat pe Teo Peter intr-un accident rutier petrecut pe 4 decembrie 2004, pe bulevardul Dacia din Bucuresti.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Celebru component al trupei Compact, Teo Peter (50 de ani) si-a gasit sfarsitul pe 4 decembrie 2004, cand taxiul in care se afla a fost spulberat de Jeep-ul condus de Christopher Vangoethem, un puscas marin angajat al Ambasadei SUA la Bucuresti.

Temandu-se ca lumea sa nu-l linseze pe autorul accidentului, americanii l-au scos imediat din tara pe Vangoethem, care a fost judecat de mantuiala peste Ocean, primind doar mustare pentru fapta sa! De altfel, dovedind o sfidare crasa a realitatii si a dovezilor, superiorii lui Vangoethem au considerat ca moartea lui Teo Peter a fost provocata de "semaforizarea defectuoasa a intersectiei".
Ulterior, dupa ce a mai activat cativa ani prin aparatele de securitate ale Statelor Unite, in Germania si Oman, Vangoethem s-a retras din structurile militare si a incercat o reprofilare, mai ales ca fusese parasit de sotie si de cei doi copii.
Acum doi ani, ucigasul lui Teo Peter a absolvit facultatea de business din Wisconsin, dar in ciuda faptului ca si-a depus CV-ul la o multime de firme, Christopher a ramas tot pe tusa, fara job.
Asa ca, la finalul anului trecut, Vangoethem- stabilit in statul Michigan- s-a inscris la un curs complementar de marketing si resurse umane, incercand sa se specializeze cumva si sa prinda o slujba la o firma decenta!  

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI