Close sidebar
Close sidebar

Bărbatul care și-a ucis iubita gravidă în accidentul cumplit

El este bărbatul care și-a ucis iubita gravidă în accidentul cumplit. Catastrofa a avut loc pe DN2A.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul care și-a ucis iubita gravidă în accidentul cumplit, dezvăluiri uluitoare. Iubitul femeii însărcinate nu avea permis și nu a respectat regulile de circulație. Accidentul a avut loc la ieşirea din Slobozia spre Urziceni.

Tânărul care a provocat accidentul este fratele unuia dintre victimele unui grav accident din 2019, în care și-au pierdut viața zece persoane.

Iubita tânărului a murit. Ea urma să-i dăruiască primul copil. Sătenii din Munteni Buzău au declarat că bărbatul făcuse un obicei din a se urca la volan fără permis și de a umbla peste tot.

Bărbatul care și-a ucis iubita gravidă în accidentul cumplit

„Este o situaţie tragică, dar gândiţi-vă că el ar fi putut să se întâlnească pe şosea cu oricare dintre noi.

Toată lumea din comună ştia că nu are permis. Nici nu avea cum să-l obţină pentru că este analfabet. Nu ştie să scrie sau să citească. Acest lucru îl poate verifica oricine. Îşi cumpărase un permis din Ungaria şi toată ziua se plimba: Slobozia, Amara, mare, munte, mall. Fata care se afla cu el în maşină era prietena lui. Trăiau în concubinaj şi era însărcinată.”, a zis localnicul adevărul.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Vecinii bărbatului care a provocat accidentul au menționat de unde a avut tânărul bani pentru a-și lua mașina de lux. Oamenii susțin că după ce sora lui a murit în accidentul de anul trecut și familia a primit bani drept despăgubiri, toată suma s-a dus pe distracții și pe mofturile tânărului.

Citeste si: Sesizarea lui Klaus Iohannis privind modificările la Legea educaţiei legate de titularizare, admisă de Curtea Constituţională

Citeste si: Buzău: 34 de pacienţi cu coronavirus, externaţi de la Spitalul din Râmnicu Sărat

Citeste si: Klaus Iohannis: „Avem o altă situație gravă cu consecințe pe termen lung”

„Sora lui a decedat în accidentul de anul trecut, când un microbuz a fost spulberat de un camion pe DN2A. Familia lor a primit mulţi bani drept despăgubiri, pe care i-au tocat pe distracţii. Vreo 400.000 de lei au ajuns la ei. De-aia a avut el bani să-şi cumpere Audi şi să se plimbe ca un inconştient. Poliţia din comună ştia că el nu are permis şi nu a luat nicio măsură în acest sens, mi se pare cutremurător", a adăugat bărbatul.

Citeste si: Coronavirus România! Grupul de Comunicare Strategică a anunțat un nou bilanț coronavirus

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI