Caz cutremurător în Mureș! O femeie a fost ucisă cu cruzime de soțul ei în cursul săptămânii trecute, atunci când bărbatul a bătut-o până când aceasta nu a mai mișcat. Culmea este că femeia, care mai primise amenințări din partea individului, se temea de el și a cerut ajutorul autorităților.

Femeia din Reghin a cerut cu 4 luni în urmă ca pe numele soțului ei să fie emis un ordin de protecție.

Ar fi fost al doilea ordin pe numele bărbatului, care era considerat vinovat de violențe ocazionale, puse pe seama consumului de alcool. Chiar dacă bărbatul încălcase primul ordin de protecție și încă îi făcea viața femeii un calvar, instanța a refuzat să îl acorde și pe cel de al doilea.

Citește și: Șoferița băută care a ucis o mireasă chiar în seara nunții sale riscă să stea 25 de ani după gratii

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

femeie ucisa, sot agresiv, ordin de protectie

Femeia a cerut ajutor, dar a fost refuzată de instanță

Magistratul din Reghin a refuzat cererea femeii îngrozite, motivând că anumitele acte de violență pe care bărbatul le-a făcut la beție nu ar fi suficiente pentru emiterea unui ordin de protecție, scrie presa locală.

După ce a fost bruscată de bărbat, în cadrul unei vizite, în luna februarie, femeia a făcut solicitarea unui nou ordin de protecție, dar a fost refuzată.

„Existenţa unei stări tensionate între părţi nu reprezintă în sine un motiv întemeiat pentru a dispune emiterea unui ordin de protecţie, care de cele mai multe ori este solicitat nejustificat”, se arată în motivarea instanței, notează clujust.ro.

Femeia a mai trăit doar 4 luni de la acel moment, fiind ucisă chiar de mâinile celui de care a încercat atât de mult să scape.

În urma ei au rămas 3 copii. Acum individul a fost arestat preventiv. Bărbatul este cercetat pentru violență în familie sub forma omorului.

Citește și: Lacrimi amare și acuzații grave din partea familiilor celor morți la fabrica de lactate de la Ibănești. "I-a trimis la moarte". Cine e vinovat de tragedie

femeie ucisa, sot agresiv, ordin de protectie


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si