Meliss a decedat în această după-amiază, după ce a fost înjunghiată în Grădina Botanică din Craiova.

Copila în vârstă de 14 ani a decedat după ce a fost înjunghiată

Cel ce a comis această faptă este un adolescent în vârstă de 17 ani, iar atacul ar fi pornit din gelozie, dar nu este exclusă nici o răzbunare.

Citește și: Destin frânt pentru Antoneta, românca de 36 de ani înjunghiată mortal în magazinul din Olanda unde lucra

Cel ce a ucis-o pe Meliss este elev la Liceul Militar din Craiova și a fugit de la locul faptei, încercând să treacă neobservat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- La un pas de tragedie pe o plajă din Constanța! Un adolescent a fost resuscitat după ce a fost scos din mare

Tânărul ar fi trecut pe lângă un echipaj al Poliției Locale, reușind să-și stăpânească starea de agitație.

Doi tineri au fost înjunghiați în Grădina Botanică din Craiova

“La faţa locului au fost direcţionate efectivele disponibile în serviciu din Craiova, prezumtivul autor fiind prins şi imobilizat foarte rapid, fiind în custodia poliţiştilor.

Din eveniment au rezultat două victime, o fată de 14 ani şi un tânăr de 20 de ani, cărora li se acordă îngrijiri medicale”, a anunţat IPJ Dolj. 

Citește și: VIDEO- O fată de 14 ani a decedat după ce a fost înjunghiată în Grădina Botanică din Craiova. O altă victimă se află în stare gravă

Polițiștii au reținut un suspect și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au avut loc evenimentele. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si