Marcos Rene Farina Velazquez, paraguayan de 23 de ani, va executa 14 ani de inchisoare. Pe 28 august 2016 a ucis-o la Boscomantico (Verona) prin injunghiere pe Lioara Petronela Ujica, o prostituata romana de 28 de ani care in acea noapte a avut ghinionul sa urce in maşina Fiat Punto a tanarului.

Citeste si: Tragedie pe sosea. O eleva insarcinata, victima unui accident, a nascut pe marginea drumului si apoi a murit. Ce s-a intamplat cu copilul este sfasietor

Ghinionul pentru ca Velazquez se certase cu iubita lui, bause mult si era suparat.. Odata urcata in masina, tanara a fost dusa pe camp la Boscomantico, unde paraguayanul sustine ca fata s-a razgandit si nu a mai dorit un raport sexual.

Fiind cuprins de furie, a injunghiat victima cu cruzime.Pe 18 iulie, la incheierea procesului cu procedura simplificata, a fost ceruta pedeapsa de 16 ani de inchisoare.
Velazquez nu a aruncat cuţitul, nu a scapat de nimic si nu a curatat masina, chiar a pastrat si celularul victimei. Inchis, dar il avea in usa portierei." Stiam ca mai devreme sau mai tarziu ma vor descoperi", a spus barbatul.

A fost gasit cu ajutorul imaginilor de pe camerele din strada. La acuzarea lui au contribuit si traficul lui telefonic si accesarea celulelor telefonice prezente in zona Boscomantico unde corpul macelarit al romancei  a fost gasit.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

O lovitura de cutit i-a sectionat aorta, insa ucigasul ei i-a infipt cutitul si in buze, cu o asemenea agresivitateincat acesta a trecut prin gingii, si in torace. Ea nu s-a aparat, poate a incercat sa fuga fiindca era ranita in spate. A lasat-o acolo, agonizand, in mijlocul buruienilor din Boscomantico, la marginea unui camp. Un agricultor a gasit-o in zori, scrie gazetaromaneasca.com.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si