Conform unor informații publicate pe Twitter de mai multe surse, se pare că este vorba de fregata Amiral Makarov, din clasa Amiral Grigorovici, a Flotei marinei ruse din Marea Neagră.

Ucraina atacă o navă importantă rusească în Marea Neagră

Operațiunea de salvare este în curs de desfășurare, mai multe avioane și nave de salvare aflându-se în zonă, supravegheate de drone specializate americane, anunță  SkyNews

Citeste si: Opozanta rusă Sofia Sapega, condamnată la 6 ani de închisoare în Belarus. A fost "săltată" din avionul deturnat de dictatorul Lukasenko

Fregata ar fi fost lovită de rachete anti-navă ucrainene în largul portului Odesa.

Rusia susține că a distrus un aerodrom din Odesa pentru că acolo fuseseră trimise arme din Occident

Armata Rusiei a anunțat, în cursul zilei de marță, că a distrus, printr-un atac cu rachetă, un depozit de armament din orașul Odesa din Ucraina.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Ministrul Apărării, Vasile Dîncu: "Rusia este aproape de gurile Dunării. Evident, suntem îngrijorați"

Potrivit autorităților ruse, armele și muniția din depozitul respectiv ar fi fost trimise Ucrainei de către statele occidentale, informează  Observatornews.

Anunțul a fost făcut de către Ministerul Apărării de la Moscova, care a adăugat că atacul a dus și la distrugerea pistei respectivului obiectiv.

„Rachete de înaltă precizie Onyx au lovit un centru logistic la un aerodrom militar din regiunea Odessa, pe unde se livrau arme străine.

Au fost distruse hangare unde se aflau drone Bayraktar TB2, precum şi rachete şi muniţie din SUA şi ţări europene”, se arată într-un comunicat al Ministerului rus al Apărării.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si