Forțele ruse au distrus case, clădiri și alte facilități

În prezent, controlul asupra orașului Kreminna este pierdut, au loc lupte de stradă”, a scris guvernatorul Luhanskului, Sergheii Gaiday, pe Telegram.

„Rușii au împușcat oameni care încercau să părăsească Kreminna ”, a adăugat el, susținând că patru persoane au fost ucise în timp ce încercau să se evacueze.

Case, clădiri, un complex sportiv și alte facilități au fost distruse ca urmare a bombardamentelor din oraș.

De De asemenea, bombe au căzut și în orașele din apropiere, Rubizne și Lysychansk.

Citeste si: Klaus Iohannis participă astăzi la o videoconferință alături de Joe Biden, lideri UE şi NATO. Ce teme se vor discuta

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Îndemn cu tărie oamenii să evacueze... Nu mai sunt locuri sigure în regiune- evacuați, vă puteți salva în continuare”, a mai spus Sergheii.

Kreminna, cu o populație de aproape 20.000 de oameni, se află la aproximativ 50 km nord-est de Kramatorsk, centrul administrativ al regiunii și este o țintă strategică pentru invadarea forțelor ruse.

ZIUA 55 de război. Zelenski: Trupele ruse au început bătălia pentru Donbas

Armata rusă continuă invazia în Ucraina. Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, într-un nou discurs, că armata rusă a început “bătălia pentru Donbas”.

Citeste si: Ea este femeia înjunghiată de soț pe străzile din Brașov. Tavi a lovit-o pe Alina până când lama cuțitului s-a rupt

„În estul şi sudul ţării noastre, ocupanţii încearcă să atace într-un mod mai dur decât înainte.

Ei pun presiune, căutând un punct slab în apărarea statului nostru ca să meargă acolo cu principalele forţe.

Aparent, generali ruşi, obişnuiţi să neglijeze orice pierderi, au ucis deja atât de mulţi soldaţi ruşi încât chiar şi ei vor trebui să fie mai atenţi, pentru că nu va mai rămâne niciunul ca să atace. Totuşi, ei nu ar trebui să spere că asta îi va ajuta. Este doar o chestiune de timp ca întregul nostru teritoriu să fie eliberat. Se poate spune acum că trupele ruse au început bătălia pentru Donbas, pentru care se pregăteau de mult timp. O foarte mare parte a întregii armate a Rusiei se concentrează acum pe această ofensivă”, a spus Zelenski, într-un nou discurs.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si