Aceștia stau la cozi lungi pentru a cumpăra produse esențiale, inclusiv medicamente.

Medicamentele vitale nu se mai găsesc

Mâncarea nu e o problemă, dar nu se găsesc medicamente. Sunt mulți oameni și doar un lanț de farmacii e deschis ”, spune un tânăr.

Citeste si: Zeci de refugiați ucraineni cu deficiențe de auz vor fi cazați la Sebeș și Alba Iulia

Sunt mai speriată pentru rudele mele, pentru familia mea. E greu să știi că s-ar putea să nu te mai trezești mâine, te sperie puțin. Dar cred în Ucraina, cred în poporul ucrainean ”, spune o tânără.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ea a spus că, deși mulți prieteni au plecat din oraș, ea și partenerul ei au decis să rămână. Acum au în grijă și animalele de companie ale prietenilor.

Răul poate câștiga o bătălie, dar nu poate câștiga războiul. Niciodată. Binele învinge întotdeauna. Văd că suntem uniți, că avem sprijin de la Marea Britanie, de la NATO. Nu vă temeți de Putin. Lui îi este foarte frică acum ”, spune tânărul.

Nu vă temeți de Putin

Lumea nu trebuie „să se teamă de Putin pentru că lui însuși îi este foarte frică”, este mesajul unui cuplu din Kiev.

Citeste si: VIDEO| Anunț de ultimă oră! Ruşii nu respectă înțelegerile. Civilii nu pot fi evacuaţi din Mariupol

Deși unii aleg să rămână, majoritatea aleg să plece.

Astfel, șeful diplomației Uniunii Europene, Josep Borell, estimează că aproximativ 5 milioane de ucraineni vor părăsi țara, urmând să vină în Europa. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si