Mitropolitul a afirmat într-o alocuţiune televizată că nu are prea mare încredere că pauza în bombardamente propusă de biserica ucraineană în această perioadă va rezista.

E greu de crezut că se va întâmpla (o pauză în bombardamente), pentru că inamicul încearcă să ne distrugă complet”, a spus Epifanie.

Citeste si: Putin anunţă că a fost testată cu succes racheta balistică intercontinentală Sarmat. Va „consolida potenţialul de luptă” şi „securitatea Rusiei”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Slujba de Paşte se poate ţine dimineaţa ori după-amiaza şi preoţii să încerce să evite formarea de mulţimi în biserici, a mai adăugat mitropolitul.

Locuitorii din Mariupol sunt amenințați cu moartea de soldații ruși. Civilii sunt obligați să poarte banderole albe

Soldații lui Vladimir Putin îi obligă pe locuitorii din Mariupol să se deplaseze prin oraș purtând banderole albe, iar dacă se împotrivesc măsurilor, oamenii sunt amenințați cu moartea.

„Ocupanții au trecut de la propunerile de a purta panglici albe de către civili ca semn de ”prieten sau dușman” la amenințările directe de a deschide focul pentru a ucide pe oricine se află pe stradă fără astfel de semne”,   este mesajul scris de Petr Andriușcenko, consilierul primarului din Mariupol, pe rețeaua sa de Telegram. 

Citeste si: Medicii avertizează părinții chiar înainte de Paște. Ce se întâmplă cu minorii în această perioadă

Soldații ruși transformă treptat Mariupolul într-un adevărat ghetou pentru ucraineni, în timp ce folosesc civili ca momeală pentru a găsi locațiile unde sunt ascunse arme, a precizat Andriușcenko, potrivit publicației   Unian.

Orașul Mariupol se află sub asediu din data de 1 martie 2022, iar forțele militare ruse îl bombardează constant, încercând să cucerească orașul în totalitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si