Close sidebar
Close sidebar

UE a prelungit cu un an sanctiunile impuse Rusiei. Reactia lui Vladimir Putin: „Nu suntem razbunatori, suntem pregatiti sa facem un pas spre europeni”

Uniunea Europeana a decis vineri prelungirea cu inca un an a sanctiunilor impuse Rusiei dupa anexarea Crimeii de catre Rusia, in 2014.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma deciziei, care era asteptata, niciun european sau societate UE nu va putea achizitona bunuri imobiliare sau financiare in peninsula.

La scurt timp a reactionar si presedintele rus, Vladimir Putin." Nu suntem razbunatori si suntem pregatiti sa facem un pas spre partenerii nostri europeni. Dar acesta nu poate fi, evident, in sens unic", a declarat liderul de la Kremlin, potrivit hotnews.ro.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Totodata, UE e pregatita sa prelungeasca si sanctiunile economice impotriva Rusiei, dupa anexarea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI