Close sidebar
Close sidebar

UEFA a decis amânarea Campionatului European

UEFA a decis, marţi, amânarea Campionatului European pentru un an, ca urmare a pandemiei de Covid-19.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Informaţia a fost anunţată de BBC, care citează federaţia norvegiană. Potrivit forului norvegian, turneul din 2021 va avea loc în perioada 11 iunie -11 iulie.

Evenimentul din această vară ar fi trebuit organizat în 12 oraşe gazdă, în perioada 12 iunie- 12 iulie, inclusiv Bucureşti.

Din cauza pandemiei de coronavirus, campionatele europene au fost suspendate, la fel ca Liga Campionilor şi Liga Europa.

Citeste si: Actorul Idris Elba, testat pozitiv la coronavirus- VIDEO

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Evenimentul din această vară ar trebui organizat în 12 oraşe gazdă, în perioada 12 iunie- 12 iulie, inclusiv Bucureşti.

Citeste si: Coronavirusul a răpus un tânăr antrenor de fotbal care avea doar 21 de ani

Din cauza pandemiei de coronavirus, campionatele europene au fost suspendate, la fel ca Liga Campionilor şi Liga Europa.

Citeste si: Gigi Becali a făcut o donație considerabilă pentru „Matei Balș”: „Mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Cum să nu-i ajut?”

UEFA va organiza marţi o videoconferinţă, în contextul pandemiei COVID-19, la care vor participa toţi preşedinţii celor 55 de federaţii naţionale europene, un reprezentant al sindicatului jucătorilor, FIFPRO, precum şi conducerile European Club Association şi The European Leagues.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI