Ieri, în cadrul Galei “Financial Intelligence Awards”, Ugur Yesil, CEO și Executive Board Member Dogan Media International, a primit dictinctia de Excelență pentru “Leadersip și management performant în televiziune”. 

Citește și: Guvernul majorează salariile baronilor locali- primari, viceprimari, șefi de consilii județene. DOCUMENT

Ugur Yesil este personalitatea care și-a pus amprenta asupra evoluției spectaculoase a Dogan Media Internațional, grup media care, în urmă cu 16 ani, era reprezentat de o singură televiziune, Kanal D, ce a ajuns rapid la inimile telespectatorilor dezvoltându-se vertiginos de la an la an, grație unui leadership performant. 

Ugur Yesil, CEO Dogan Media International, premiu pentru Leadership și management performant în televiziune

Cu o nouă televiziune generalistă în portofoliu, Kanal D2, lansată anul acesta, Dogan Media International suprinde publicul printr-o abordare inovatoare și un conținut unic, conectând milioane de oameni la informație relevantă și entertainment de calitate prin trei componente media: TV, Radio și Digital. Succesul a fost posibil datorită unui lider vizionar, Ugur Yesil, care și-a inspirat în permanentă echipa și pentru care conținutul TV de calitate a fost mereu un reper esențial. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Distincția a fost ridicată în aplauzele celor prezenți de Cristina Sava, Director de Marketing și Comunicare al Dogan Media International, unul dintre oamenii cheie ai companiei.

Citește și: VIDEO- Cum se face linia de tuș permanentă? Micropigmentarea cu eyeliner, artifiul estetic de care o femeie are nevoie

Evenimentul “Financial Intelligence Awards” a devenit tradiție și celebrează meritele și realizările unor importanți oameni de business din România. Aseară a adus împreună pentru cel de-al șaselea an, consecutiv, reprezentanți ai celor mai de succes companii. 

Gazda acestei gale dedicate succesului în mediul de business din România a fost Greeg (Grigore Serban), prezentator al matinalului “Dimineața pe Doi cu Greeg și Cernat”, difuzat simultan la Radio Impuls și Kanal D2. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si